Skip to main content
36 Jaar

Dilana Verheijen-Kuiper

Ik ben iemand met (veel te veel) ideeën of ambities. Doe graag alles zelf. Ik heb jaren een meubelmakerij gehad maar maak nu alleen nog maar voor onze eigen projecten. Ik heb grote passie voor koken, wijn en alles bouw gerelateerd.

Ik ben iemand met (veel te veel) ideeën of ambities. Doe graag alles zelf. Ik heb jaren een meubelmakerij gehad maar maak nu alleen nog maar voor onze eigen projecten. Ik heb grote passie voor koken, wijn en alles bouw gerelateerd.

37 Jaar

Ralph Verheijen

Een stuk minder creatief met mijn handen, voel ik mij meer als een vis in het digitale water: Grafische vormgeving, webdesign, no-code apps. Ga graag met de camera op pad of rondje hardlopen.

Een stuk minder creatief met mijn handen, voel ik mij meer als een vis in het digitale water: Grafische vormgeving, webdesign, no-code apps. Ga graag met de camera op pad of rondje hardlopen.

Onze kinderen

7 Jaar

Caro

Gaat naar groep 3 op het Stadskwartier en is een echte knutselkoningin.

Gaat naar groep 3 op het Stadskwartier en is een echte knutselkoningin.
2 jaar

Eli

Nog niet geboren toen wij ons plan voor de watertoren indienden. Ons mannetje is inmiddels niet meer weg te denken.

Nog niet geboren toen wij ons plan voor de watertoren indienden. Ons mannetje is inmiddels niet meer weg te denken.
Bouw

Wat zijn de plannen?

DilanaDilana12 januari 2024
Beeld

Tour buitenkant

RalphRalph1 november 2023